Spring over hovedmenu

Opslag

Ansøgningsfristen for næste ansøgningsrunde forventes at blive 1. september 2021

Mulighed for feedback på projektidéer til udviklingsprojekter

Ansøgere til udviklingsprojekter kan få en beskrevet projektidé vurderet og kommenteret forud for den endelige ansøgning. På baggrund af en kort beskrivelse kan man således i denne runde få feedback på sin projektidé, så man kan nå at søge til årets 2. runde i 2021.

Læs mere her

Projektideer med ønske om kvalificerende feedback skal fremsendes til fonden inden d. 1. maj 2021 kl. 12.00.

Vigtigt: Arbejdsmiljøforskningsfonden gør opmærksom på, at indsendte projektideer kan forvente at modtage feedback senest den 1. juli 2021. Det betyder, at projektidéerne vil kunne indsendes som egentlige ansøgninger med henblik på 2. ansøgningsrunde 2021.

Fondens sekretariat forbeholder sig ret til at afvise projektideer, der ligger uden for fondens formål eller prioriterede temaer, samt projektidéer, der ikke er beskrevet tilstrækkeligt til at kunne vurderes eller som overskrider formaliakravene. De projektideer, som behandles af udvalget, vil modtage en skriftlig feedback, der har til formål at hjælpe ansøger på vej i retning af en bedre ansøgning. Feedbacken udformes om muligt som anbefalinger til hvilke opgaver, der bør udføres for at nå fra idé til ansøgning. Det bemærkes, at selv om man indarbejder feedbackens anbefalinger i den endelige ansøgning, er der ikke sikkerhed for en godkendt ansøgning.

Ansøgningsvejledning til forskningsprojekter

Ansøgningsvejledning til udviklingsprojekter